SOS

Borzasztó érzés lehet, amikor épp egy nagy akciózásra készül az ember és véletlenségből a teljes termék- és oldallistát (adatbázist) kiüríti. Ha mindezért pedig egy hibásan (legalábbis nem felhasználóbarát módon) kialakított felület az igazi hibás, akkor biztosak lehetünk benne, hogy az oldal termékeinek visszatöltése helyett teljes újrakezdésre van szükség. A Tüzépker Kft. épp őszi akciójára készült, amikor bekövetkezett a tragédia és hozzánk fordultak a probléma megoldásának érdekében.

Önmagában nem jelent különleges megterhelést, ha egy webáruházat kell kialakítanunk – de ha mindezt összesen 5 nap alatt kell elkészíteni nulláról, vagyis dizájnalap nélkül, ráadásul úgy, hogy még a tárhelyet is ez alatt az idő alatt regisztráljuk… nos, akkor azért oda kell tenni magunkat.

A Tüzépker webshop mindenesetre újjászületett egyetlen hét alatt és azóta is szuperül működik. Reszponzív kialakítás, SEO modul, analitika, képváltó, videók és persze termékek egész garmadája került bele, amit a tüzép azóta is aktívan és folyamatosan használ.

Nézzetek rá… szerintetek is jó eredmény mindezt egy hét alatt elérni?

tüzépker kft honlapjának kategóriaoldala