Új honlap

Stúdiónk általában kifejezetten személyes kérvényre készíti el honlapjait. Ezt a honlapot azonban előre megterveztük és kiviteleztük, mivel a téma és a kinézet megragadott mindkettőnket. Célunk a kész honlap eladása, hiszen szeretnénk, ha nem heverne kihasználatlanul.

Ebben az esetben egy személyesebb kialakítású weblap elkészítésére törekedtünk. Fogszakorvos ügyfelünk külföldi és hazai ügyfelei számára szeretné bemutatni rendelőjét, saját magát és eddigi sikereit. A cél érdekében a rendelkezésünkre bocsátott képek segítségével kezdtük meg a munkát.

Jelenleg a már elfogadott vázlatok tartalmi kialakítása van folyamatban – reményeink szerint már nem várat sokat magára az új honlap.

A fantasztikus debreceni kettlebell edző minket kért meg, hogy készítsünk neki egyoldalas portfólióoldalt tevékenységéhez.

A honlap elkészítésekor az elsődleges cél egy egyszerű, összefoglaló jellegű oldal kialakítása volt, amelyen ügyfelünk szakmai sikerei és büszkeségei csakúgy megtalálhatóak, mint edzéseinek adatai.

Az oldalt nagy örömmel fogadta, mi pedig élvezettel készítettük el minden apró részletét, hiszen mi magunk is mindig örülünk, ha a velünk dolgoztatók szakmai sikereiben – egy honlap erejéig – segíthetünk.

A honlap megtekinthető a képre kattintva.

drzolnaivilmos.hu főoldal

Az M-Tox Kft. egyik tulajdonosa, Mózsa Balázs a rágcsálóirtással foglalkozó cége számára szeretett volna honlapot csináltatni az alapján, amit a Rotoxin számára végzett munkából látott. Az elvárások a reszponzív dizájnra és az élénk, tiszta zöld szín használatára vonatkoztak, így a stúdiónk aránylag szabad kezet kapott a kivitelezés szempontjából.

Annak érdekében, hogy a honlap könnyen szerkeszthető legyen, WordPress tartalomkezelőre építettük fel az oldalt, így könnyen el tudtunk helyezni egy alapvető SEO modult és a Google Analytics követőkódját is az oldalon.

Íme az eredmény:

mtox featured

Mit csinál egy matekedző?
  • a matek terén kihozza a diákból a legtöbbet
  • ösztönzi a tanítványokat, hogy képesek legyenek önállóan megcsinálni egy gyakorlatot
  • azon dolgozik, hogy a diák jobb érdemjegyet kapjon, s megszeresse a matekot 🙂
  • megmutatja, hogyan kell egy gyakorlatot helyesen megoldani stb.

Egy ilyen elhivatott feladathoz összetett honlap jár, aminek elkészítéséhez a Tudásdoboz Bt. minket bízott meg. Az oldal több feladatot tartogatott a stúdió számára, mint amit általában az ügyfeleinktől megszoktunk, többek között:

  • ingyenes és térítéses online tanfolyamok kiírása, feltöltése, ezeken való részvétel
  • felhasználókezelés
  • paypal fizetési lehetőség
  • tananyagok közzététele és elérhetőségének korlátozása

És mindezeken felül integráltunk egy hírlevélre való feliratkozást, ingyenes ebookot mindezért cserébe, webshopot letölthető és ténylegesen postázható termékekkel stb. Szóval volt vele munkánk bőven, de a legfontosabb feladat mégis az volt, hogy mindezt a tartalmat el tudjuk helyezni a látogatók számára úgy, hogy átlátható és kereshető maradjon. Ezt egy bővített menü segítségével oldottuk meg. A menüben önmagában megtalálhatók a különböző cikk-kategóriák, a tanfolyamok, a termékek legfontosabb kategóriái és az oldal hagyományosnak mondható menüje a különböző lapok listáival. Szerintetek sikerült megvalósítani?

matekedző főoldal