Referenciák

Kiemelt referenciák – munkák, melyek mostanában készültek el

 


Regina Kerékpárbolt – cél: honlap renoválása, katalógus frissítése – http://www.reginakerekpar.hu/


Idei kedves ügyfelünk a debreceni Regina Kerékpárbolt, melynek tulajdonosai üzletük honlapjának átalakítását kérték tőlünk.


A tulajdonosok legfontosabb elvárása az volt, hogy felsőkategóriás kinézete legyen és jól átlátható, könnyen aktualizálható katalógust is tartalmazzon.
Mindenek előtt átnézve a régi honlapot, azt találtuk, hogy rengeteg az elavult, nem jól kihasznált menüpont, illetve a belépési felület és egyéb funkciók sem működtek, illetve szükségtelenek voltak az oldal céljaihoz. Kinézetét tekintve egyszerűsíteni akartuk a megjelenést egy korszerű, letisztult struktúrát létrehozva. Személyes találkozásaink alkalmával felfigyeltünk üzletük modern, izgalmas belső terére és termékeire, így fényképész kollegánk segítségével megörökítettük és ezt tettük a jelenlegi honlap alapjává.
Így nézett ki az eredeti honlap, és ilyen lett:

 


Esküvői honlap – cél: eladásra kész esküvői honlap megtervezése és kivitelezése – http://webtapasz.hu/eskuvok/


Stúdiónk általában kifejezetten személyes kérvényre készíti el honlapjait. Ezt a honlapot azonban előre megterveztük és kiviteleztük, mivel a téma és a kinézet megragadott mindkettőnket. Célunk a kész honlap eladása, hiszen szeretnénk, ha nem heverne kihasználatlanul.

 

Éppen futó projektek – vázlatok, alakulóban lévő munkáink

 


SZÖSZ – cél: szórólap- és honlap megtervezése, kivitelezése – http://szoszme.hu


A debreceni Szociális hallgatók Öntevékeny Szerveződésének anyagait nyár végén kezdtük el kialakítani. Alakulóban lévő egyesületük számára elsősorban bemutatkozási, tájékoztatási célokat szolgáló anyagokat készítettünk – mindenek előtt szórólapok formájában.

Jelenleg honlapjuk kialakításáról folynak a tárgyalások…


Könnyűipari Szakképző Iskola és Speciális Szakiskola – cél: honlap újratervezése, struktúrájának egyszerűsítése, könnyen használható kezelőfelület kialakítása – http://konnyuipari.hu/


Az iskola korábbi honlapjának tartalmát egy megújult, reszponzív felületre ültetjük át. Az átalakulás fontos eleme a könnyen kezelhető szerkesztőfelület.

Az átadás hamarosan várható, hiszen gyakorlatilag készen vagyunk.


Dr. Molnár Gyöngyi – cél: honlap kialakítása, személyére fókuszáló, többnyelvű tartalom – http://drmolnargyongyi.com/


Ebben az esetben egy személyesebb kialakítású weblap elkészítésére törekedtünk. Fogszakorvos ügyfelünk külföldi és hazai ügyfelei számára szeretné bemutatni rendelőjét, saját magát és eddigi sikereit. A cél érdekében a rendelkezésünkre bocsátott képek segítségével kezdtük meg a munkát.

Jelenleg a már elfogadott vázlatok tartalmi kialakítása van folyamatban – reményeink szerint már nem várat sokat magára az új honlap.

 

 

Régebbi kedvenceink – válogatás korábban elkészített tervek, munkák közül